Aktuelnosti

23.06.2017

Velika vikend-akcija je počela!

Osam sjajnih naslova – „Ko šta nosi?, „Muu!“, „Telefon“, „Dunavski zmaj i ostale priče“, „ Pustolovina na ostrvu ptica“, „ S decom oko sveta 2“, „Misli velikih ljudi“, „Rumini. Avanture miša moreplovca“ – na popustu od 50% do utorka, 27. juna!

Velika vikend-akcija važi i u Klubu knjižari „Kreativni centar“ (TC “Eurocentar“, Dečanska 5 / Makedonska 30, Beograd), kao i na našem sajtu: www.kcknjizara.rs/akcije?pa=35 


Dodajte vaš komentar
09.06.2017

Velika vikend-akcija je počela!

Osam sjajnih naslova – „Ko šta nosi“, „555 nalepnica- Vozila“, „Dosadnjaković“, „Želite li da vidite zvezdu?“, „Mala knjiga velikih mozgalica“, „Povratak Bakovuka“, „S decom oko sveta“, „Ćuti i plivaj“ – na popustu od 50% do utorka, 13. juna!

Velika vikend-akcija važi i u Klubu knjižari „Kreativni centar“ (TC “Eurocentar“, Dečanska 5 / Makedonska 30, Beograd), kao i na našem sajtu: www.kcknjizara.rs/akcije?pa=35 

 

29.05.2017

Novi naslovi sa trajno niskim cenama  – samo u našem Klubu knjižari!

U susret letu nudimo vam nov izbor naslova s trajno niskim cenama u našem Klubu knjižari Kreativni centar (TC Eurocentar, Dečanska 5 / Makedonska 30).

Na listi knjiga na trajnom popustu u knjižari se nalazi više od sto naslova s cenama od 100 do 500 dinara, a ovom prilikom nudimo vam poseban izbor knjiga s popustima koji se kreću od 30% do 80%.

Među njima izdvajamo popularne priručnike o roditeljstvu Šta da očekujete dok čekate da zatrudnite i Šta da očekujete u drugoj i trećoj godini, listu odabranih romana za osnovce, knjige iz omiljenog  dečjeg serijala o Žući,  kao i veliki izbor slikovnica za najmlađe. Ovo su samo neki od trajno sniženih naslova za različite uzraste,  a ova akcija važi do isteka zaliha.

Vidimo se u Klubu knjižari!

29.05.2017

LETO U KNjIŽARI - BESPLATNE RADIONICE ZA DECU

Pridružite nam se na radionicama za decu u renoviranom prostoru Kluba knjižare Kreativni centar, jedine specijalizovane knjižare za decu i mlade u Beogradu! Najmanje dva puta mesečno očekuju vas besplatne radionice na kojima ćemo čitati, crtati, bojiti i maštati. Svaka radionica biće inspirisana nekom od knjiga Kreativnog centra, koje će samo tog dana u knjižari biti na popustu od 30%!

Radionica: Grozon

Na ovoj radionici deca će se upoznati sa slikovnicama Džulije Donaldson, poznate britanske savremene autorke za decu. Njena knjiga Grozon proglašena je za jednu od deset najboljih slikovnica svih vremena u anketi britanskih bibliotekara.

U prvom delu radionice deci ćemo pročitati priču o mišu i Grozonu, a potom razgovarati s njima o onome što su čula. U drugom delu zajedno ćemo od kartona praviti junake ove knjige, koje će deca moći da ponesu kući i da ih koriste kao rekvizit za pripovedanje ove nesvakidašnje priče.

 

Popust: 30% na pet knjiga Džulije DonaldsonGrozon, Grozonovo dete, Grozon istražuje prirodu, Šta je saznala bubamara mala, Šta je NOVO saznala bubamara mala

Radionica je besplatna. Zbog ograničenog broja mesta javite nam se što pre!

Prijave za radionicu su obavezne – pošaljite nam ime i prezime roditelja i deteta, broj mobilnog i e-mail adresu na bookmaster@kreativnicentar.rs  do četvrtka, 1. juna.  U slučaju da ste se prijavili, a niste u mogućnosti da prisustvujete radionici, molimo vas da nam javite kako bismo mogli da ustupimo vaše mesto drugom zainteresovanom učesniku.

Pogledajte PROGRAM RADIONICA ZA JUN.

26.05.2017

Велика викенд-акција је почела!

Осам сјајних наслова – „Дрво и четири годишња доба“, „Монструми су забавни“, „Мачак Марко и друге приче“, „Научите енглески кроз игру (7 -9 година), „Заувек другарице“, „Духово дете“, „Енсиклопедија јунака, суперхероја и осталих полубогова“– на попусту од 50% до уторка, 30. маја!

Велика викенд-акција важи и у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ “Еуроцентар“, Дечанска 5 / Македонска 30, Београд), као и на нашем сајту www.kcknjizara.rs/akcije?pa=35